Opties

Jij kiest, wij regelen het.

STAGE 1 TUNING MEEST GEKOZEN

€249

Stage 1 is een chiptuning die binnen de normen valt van de fabrikant, en dus veilig voor uw motor. Met deze software gaat uw auto efficiënter en soepeler lopen waardoor u met minder gas hetzelfde vermogen kunt halen en dus zuiniger gaat rijden, een brandstofbesparing tot max 5% ook hebben we eco tuning dit is ideaal voor bedrijfsauto’s.

€350 | STAGE 1 TUNING OP MAAT

Bij deze optie wordt uw auto stage 1 getuned en zit de testbank inbegrepen om echt op maat te tunen.

€270 | STAGE 1 + DSG

Hierbij wordt uw auto stage 1 getuned en DSG getuned.

€450 | STAGE 1 TUNING OP MAAT + DSG

Bij deze optie wordt uw auto stage 1 getuned en zit de testbank inbegrepen om echt op maat te tunen. Ook zit DSG tuning inbegrepen.

€370 | STAGE 1 TUNING OP MAAT + EGR

Bij deze optie wordt uw auto stage 1 getuned en zit de testbank inbegrepen om echt op maat te tunen. Ook wordt de EGR-klep uitgeschakeld.

€250 | DSG TUNING

Bij dsg tuning passen we de schakeldruk van de versnellingsbak aan, hierdoor schakelt de dsg nog sneller dan u gewend bent. Ook wordt de koppelbegrenzer opgeschroefd waardoor de auto nog net iets beter door trekt. Ook het schakelmoment kunnen we op verzoek aanpassen. Ook kunnen we launch control programmeren bij dsg.

STAGE 2 TUNING

Wilt u nog net wat meer vermogen dan stage 1? Dan hebben we daarvoor ook een oplossing, stage 2 is een software waarbij we alles net wat meer op opschroeven denk hierbij aan turbodruk en brandstofhoeveelheid, en brandstofdruk etc. bij stage 2, zijn er soms andere aanpassingen nodig denk hierbij aan, downpipe, inlaat, en een ander uitlaatsysteem. Stage 2 tuning is altijd inclusief testbank.

Voor stage 2 tuning maken wij alleen afspraken via de mail. Klik hier om ons een mailtje te sturen.

€170 | DPF OFF (ROETFILTER)

Nieuwere Diesels beschikken vaak over een roetfilter, het nadeel ervan dat deze vol kunnen raken na een bepaalde kilometerstand, of defect. We kunnen dan eventueel de roetfilter uitschakelen en leeghalen of vervangen.

€100 | EGR-KLEP

De EGR-klep is een klep die de uitlaatgassen, terug de inlaat instuurt. Dit is slecht voor de motor en erg vervuilend voor het inlaat. Hierdoor raakt de inlaat verstopt waardoor de motor slechter gaat lopen, dit kost vermogen en brandstof. Ook gaat een EGR-klep vaak defect door vervuiling waardoor de klep niet meer sluit, vaak bij deze problemen komt er een foutmelding op uw dashboard. EGR-kleppen zijn vaak erg kostbaar om te vervangen. Wij hebben hiervoor een oplossing, we kunnen namelijk de EGR-klep uitschakelen. Dit geeft geen problemen voor de jaarlijkse apk, en u bespaart op hoge reparatiekosten.

€100 | VMAX (SNELHEIDSBEGRENZER)

Ook om uw voertuig te ontgrenzen bent u bij het juiste adres! Vmax zit gratis bij een stage 1 of stage 2 chiptuning. Ook kunnen wij voertuigen begrenzen.

€220 | POPS AND BANGS

Ook programmeren wij pops and bangs, wilt u een sportief geluid? Dan is dit de juiste oplossing.

€100 | DTC/PCODE REMOVE

Heeft u een storing die niemand kan oplossen en de auto toch nog goed functioneert of een ander probleem? We kunnen eventueel de foutcode wegschrijven, waardoor deze nooit meer terug komt.

€200 | ADBLUE

AdBlue kan vaak problemen opleveren. Wij kunnen het AdBlue systeem veilig voor u uitschakelen zodat er zich geen problemen meer voordoen hiermee. Dit is vrijwel altijd een veel goedkopere oplossing dan vervangen. Ook houden wij rekening met de APK-keuring en zorgen wij dat het uitschakelen geen problemen oplevert bij de keuring.