opties

Dpf off, (roetfilter)

Nieuwere Diesels beschikken vaak over een roetfilter, het nadeel ervan dat deze vol kunnen raken na een bepaalde kilometerstand, of defect. We kunnen dan eventueel de roetfilter uitschakelen en leeghalen of vervangen.

EGR-klep

De EGR-klep is een klep die de uitlaatgassen, terug de inlaat instuurt. Dit is slecht voor de motor en erg vervuilend voor het inlaat. Hierdoor raakt de inlaat verstopt waardoor de motor slechter gaat lopen, dit kost vermogen en brandstof. Ook gaat een EGR-klep vaak defect door vervuiling waardoor de klep niet meer sluit, vaak bij deze problemen komt er een foutmelding op uw dashboard. EGR-kleppen zijn vaak erg kostbaar om te vervangen. Wij hebben hiervoor een oplossing, we kunnen namelijk de EGR-klep uitschakelen. Dit geeft geen problemen voor de jaarlijkse apk, en u bespaart op hoge reparatiekosten.

Vmax (snelheidsbegrenzer)

Ook voor uw voertuig te ontgrenzen bent u bij het juiste adres! Vmax zit gratis bij een stage 1 of stage 2 chiptuning. Ook kunnen wij voertuigen begrenzen

Pops And Bangs

Ook programmeren wij pops and bangs, wilt u een sportief geluid? Dan is dit de juiste oplossing.

Dsg tuning

Bij dsg tuning passen we de schakeldruk van de versnellingsbak aan, hierdoor schakelt de dsg nog sneller dan u gewend bent. Ook wordt de koppelbegrenzer opgeschroefd waardoor de auto nog net iets beter door trekt. Ook het schakelmoment kunnen we op verzoek aanpassen. Ook kunnen we launch control programmeren bij dsg

Dtc/Pcode remove

Heeft u een storing die niemand kan oplossen en de auto toch nog goed functioneert of een ander probleem? We kunnen eventueel de foutcode wegschrijven, waardoor deze nooit meer terug komt.